Pinterest

Tyyliniekan valinta on Classic-pyörä

Metsän tuoksuja, linnunlaulua ja rauhallista menoa kesäisellä hiekkatiellä. Hidasta lipumista syksyisenä sunnuntaina kaupungin kortteleissa. Koulu- tai työmatka reippaana kevätaamuna. Mikä onkaan mielikuvasi pyöräilystä, Crescentin Classic-mallisto tarjoaa siihen tyylivarman vaihtoehdon.

Classic-pyörän salaisuus on sen iättömyys. Classic-pyörien design on pysynyt lähes samana yli sata vuotta. Klassinen runkomuotoilu, leveä istuin ja vaikkapa edessä sijaitseva kuljetusteline kertovat poikkeuksellisesta tyylistä. Luonnollisesti sanat retro ja vintage voidaan helposti liittää näihin kaunottariin ja komistuksiin.

Mallista riippuen Classic-pyörät sisältävät hauskoja varusteita hameverkosta punaisiin renkaisiin. Perusvarusteita ovat esimekiksi pitkät lokasuojat, jalkajarrut ja heijastinsivurenkaat. Hieman mielikuvituksellisempaa ja erottuvampaa otetta tarjoavat polyrottinkinen tavarakori edessä, edessä oleva leveä kuljetusteline, johon saa lisävarusteena vieläpä puisen laatikon. LOTTA- ja AUGUST-malleissa on hienot vanhan ajan mukaiset kyltit, jotka voi tuunata oman mielensä mukaan.