Pinterest

Valmiina sporttiselle pyörälenkille

Kunto- vai työmatkapyöräily? Lenkki vai pidempi reissu? Crescentin suosittu Sport-mallisto tarjoaa vaihtoehtoja, joista löydät varmasti sopivan omiin tarkoituksiisi.

Sport-mallit sopivat eri käyttötarkoituksiin cyclocrossista trekkingiin. Sport-mallisto on laaja ja monipuolinen: siitä löytyy erinomaisia vaihtoehtoja aktiivipyöräilijälle niin vauhdikkaaseen ajoon kuin rauhallisempaankin menoon. Mallisto koostuu alumiinirunkoisista pyöristä, joissa on käytetty laadukkaita komponentteja.

Metsään ja maantielle

Cyclocross-pyörä on erinomainen vaihtoehto pyöräilijälle, joka ajaa vaihtelevissa maastoissa ja olosuhteissa ympärivuotisesti. Cyclocross-pyörässä on maantiepyöristä tuttuja ominaisuuksia, kuten käyrä ohjaustanko ja kapeat renkaat. Kuitenkin se soveltuu perinteistä maantiepyörää paremmin maastooon. Cyclocross-pyörää on helppo varustella vaikkapa lokasuojilla ja tavaratelineellä. 

Cross-pyörä on vielä voimakkaammin sekoitus maastopyörää ja maantiepyörää. Se on täydellinen vaihtoehto esimerkiksi työmatkapyöränä. Maasto voi olla vaihtelevaa eikä Suomen muutoin erinomainen pyörätieverkosto kuitenkaan kata kaikkia välimatkoja.

Lenkille ja retkille

Fitness-pyörä on sporttinen pyörä. Siksi se sopii erinomaisesti hyvin nopeatempoisiin pyörälenkkeihin. Fitness-pyörää voi kuvailla suoratankoiseksi maantiepyöräksi, jossa on hieman kevyemmät vaihteiden välitykset ja pystympi, leppoisampi ajoasento.

Trekking-pyörät ovat nimensä mukaisesti tehty pitkiäkin matkoja varten. Ne on varusteltu hyvin ja ne on suunniteltu kuljettamaan tarvittaessa paljon tavaraa mukanaan. Trekking-pyörät toimivat erinomaisesti myös yleispyörinä.