Arjen sankarit


 

ELSTON  20BElston

 ELMER 20S

Elmer

 ELAST 20S

Elast

 

Unohda rajoitukset ja astu Arjen sankareiden maailmaan Crescentin polkupyörien avulla! Esittelemme ylpeänä Elmer 20S, Elast 20S ja Elston 20B - mallit, jotka ovat suunniteltu täyttämään kaikki arjen kuljetustarpeet. Näiden pyörien suuri muunneltava kuljetuskapasiteetti tekee niistä ratkaisun kaikkiin tarpeisiisi.

Olipa kyse sitten päivittäisestä kauppareissusta, lasten kuljettamisesta tai työmatkasta, nämä polkupyörät tarjoavat käytännöllisyyttä ja mukavuutta kaikissa tilanteissa. Ja Spectra Pronto -lisävarusteet tekevät kokemuksesta vieläkin monipuolisemman tarjoamalla lisävarusteita ja säilytystilaa tarpeidesi mukaan.


ELSTON 20B

Elstonissa istut mukavassa pystyasennossa maksimaalisella mukavuudella. Elstonissa on matala ja tilava runko, jonka ansiosta pyörälle nouseminen ja siitä poistuminen on helppoa. Etutavaratelineeseen vakiona tuleva AVS -kori on helppo irrottaa ja kiinnittää. Sen saa helposti siirrettyä erittäin tukevaan takatavaratelineeseen, johon saa kätevästi kiinnitettyä myös AVS -järjestelmällä varustettuja Spectra Pronto -koreja ja kasseja, sekä sivikorit tai sivulaukut. Elstonin monipuolinen muunneltavuus juuri sinun kuljetustarpeisiisi on ennennäkemätöntä. Elstonin kokonais kantavuus on jopa 180 kg.ELMER 20S

Elmeriin suunniteltiin erikoispitkä tavarateline johon voit lastenistuimen lisäksi kiinnittää myös korin tai laukun. Tavarakorin sivuille voi myös asentaa laukut. Nämä etutavaratelineen kanssa mahdollistavat jopa viiden laukun tai korin asentamisen pyörään. Tavaratelineet ovat luonnollisesti varustettu AVS pikakiinnitysjärjestelmällä. Tämä mahdollistaa laukkujen tai korien kiinnittämisen ja irroittamisen yhdellä napsautuksella.Takatavaratelineessä on myös AVS+ kiinnikkeet joka mahdollistaa AVS-lastenistuimen asennuksen. Lisätty kuljetuskapasiteetti vaatii pyörältä myös lisää kantokykyä. Elmer on testattu ja hyväksytty kantamaan jopa 180 kg:n kokonaiskuorman.


 

ELAST 20S

Crescent Elast 20S on 20" sähköpyörä, jossa on extra lastauskapasiteetti. 210 kg:n enimmäispainolla voit kuljettaa melkein kaikkea mitä tarvitset. Elastissa on alumiinirunko erikoispitkällä tavaratelineellä.Tämä ns. "longtail" tuntuu ja antaa sinulle tavallisen sähköpyörän edut, mutta kantavuus on lähes sama kuin ns. laatikkopyörissä. Tavarateline on kehitetty kuljettamaan kahta peräkkäin istuvaa lasta turvallisesti joko lastenturvaistuimissa tai hieman isompia lapsia istuintyynyillä ja turvakehikolla varustettuna. Elastin muunneltavuus eri kuljetustarpeisiin on lähes rajaton.


Löydät kaikki kolme Arjen sankaria seuraavilta jälleenmyyjiltämme:

 

HÄMEENLINNA

Hatunen

HELSINKI

eBike Store

HELSINKI

Fillarikellari

JYVÄSKYLÄ

Huoltopilotti

KERAVA

Lundberg

LAPPEENRANTA

Urheilu Koskimies

PORI

Pyöräpori

TAMPERE

Seven bikes

TURKU

Nummen pyörä

 

VANTAA

Velo & Oxygen

 

0