Rekisteriseloste

1. ESITTELY

Cycleurope Sverige AB (Cycleurope) on rekisterinpitäjä henkilötietojen käsittelyä varten (katso määritelmä alla) digitaalisten tuotteidemme ja palveluidemme, kuten mobiilisovellusten, verkkosivustojen, palvelualustojen, yhdistettyjen polkupyörien ja muiden tulevien digitaalisten kontaktipintojen kautta.

Tämä henkilötietokäytäntö (jäljempänä "Henkilötietokäytäntö") on tarkoitettu sinulle käyttäjänä tuntemaan olosi turvalliseksi ja että Cycleurope käsittelee henkilötietojasi sovellettavan lainsäädännön mukaisesti. Henkilötietokäytännössä kuvataan, kuinka käsittelemme henkilötietojasi, kun käytät digitaalisia kanavia ja/tai mitä tahansa tarjoamiamme tuotteita, tarjouksia, toimintoja, työkaluja, palveluita tai resursseja ("Palvelut"). Sinun ei tarvitse antaa henkilötietoja käyttääksesi joitakin palveluita, mutta jos et anna pyydettyjä tietoja, on mahdollista, että et voi osallistua palveluihin tai käyttää kaikkia palvelun osia. Jos sinulla ei ole vastausta kysymyksiisi, ota meihin yhteyttä. Yhteystiedot löydät alla olevasta kohdasta "Yhteystiedot".

 

2. HENKILÖTIEDOT KÄSITTELYT

Henkilötiedoilla tarkoitetaan kaikkia tietoja, jotka voidaan suoraan tai välillisesti liittää luonnolliseen henkilöön.

Henkilötiedot ja käsiteltävät tiedot koostuvat seuraavista:

• Etu-ja sukunimi

• Syntymäaika

• Kotiosoite

• Puhelinnumero

• Sähköpostiosoite

• SOL – vakuutusnumero (polkupyörä)

• IMEI-numero (jos pyörässä on verkkoon yhdistävä laite)

• Runkonumero (pyörä)

• Avainnumero (jakso)

• IP-osoite

• Internet-selain ja laitetyyppi

• Maksutiedot, mm. tilitiedot ja/tai luottokortin numero ja ostohistoria (sovelluksen sisäiset ostot)

 

Mitä tehtäviä ja miksi?

Tietojasi ja henkilötietojasi käytetään pääasiassa korkean palvelun ja laadun varmistamiseen sinulle pyöräilijänä. Haluamme luoda kanssasi pitkäaikaisen suhteen ja tarjota sinulle palveluita ja tuotteita, joiden uskomme kiinnostavan sinua sen mukaan, missä ja miten käytät pyörääsi sekä aiempien ostosten ja palvelujen käytön perusteella. Pyöräsi käyttötietojen perusteella kehitämme myös tulevia tuotteita ja palvelutarjouksia Käytettäessämme ja ostettaessa mobiilisovelluksissamme tai verkkosivuillamme käsittelemme henkilötietojasi ja muita tietojasi. Tämä pätee, kun käytät meidän tai kumppaneidemme palveluita sovelluksessa sekä yhdistettyjen polkupyörien pyöräilytietoja. Keräämme sinulta tietoja myös, kun otat meihin yhteyttä saadaksesi tukea ja kun pyydät meistä tietoja palveluistamme.

 

Automaattinen data

Keräämme henkilötietoja automaattisesti evästeiden, verkon, GPS:n ja muiden tekniikoiden avulla, kun vierailet digitaalisilla alustoillamme (esim. verkkosivustollamme ja sovelluksessamme) tai käytät palveluitamme. Automaattisesti kerättävä tieto sisältää mm. verkkotunnuksen nimen, selaintyypin ja käyttöjärjestelmän, verkkosivujen historian, linkkien napsautukset, IP-osoitteen, ajan verkkosivustolla ja/tai palveluidemme käytön. Näitä tietoja voidaan käyttää erikseen tai yhdessä muiden tietojen kanssa.

 

3. TIEDOT MUILTA

Joissakin tapauksissa voimme täydentää antamiasi Henkilötietoja muilta saamiltamme tiedoilla arvioidaksemme ja parantaaksemme digitaalisia kanavia ja palveluita sekä tarjouksia ja markkinointia. Tällaisia tietoja voidaan saada vakuutusyhtiöiltä, avustusyhtiöiltä, jälleenmyyjiltä ja turvayhtiöiltä edellä mainittuja tarkoituksia varten.

 

4. ARKALUONTEISET HENKILÖTIEDOT

Arkaluonteiset henkilötiedot ovat rotuun tai etniseen alkuperään, poliittisiin mielipiteisiin, uskonnollisiin tai filosofisiin vakaumuksiin tai ammattiliittoon kuulumiseen liittyviä tietoja sekä terveyteen tai seksuaaliseen elämään liittyviä henkilötietoja (jäljempänä "Arkaluonteiset henkilötiedot"). Emme käsittele arkaluonteisia henkilötietoja palveluiden puitteissa.

 

5. MIHIN KÄYTTÄMME HENKILÖTIEDOT?

Henkilötietojesi käsittelyn tarkoituksia ovat tilaamiesi tavaroiden ja palveluiden tilausten, toimitusten, maksujen ja rahoituksen hallinta sekä mahdollisuus ottaa sinuun yhteyttä täyttääksemme lakisääteisen tuotevastuumme, jos toimitettu tuote osoittautuu vialliseksi. Keräämme ja käsittelemme henkilötietoja myös optimoidaksemme digitaalisten kanavien ja palveluiden käyttöä ja tarjotaksemme sinulle räätälöityjä tietoja, tarjouksia ja markkinointia kiinnostuksesi ja vastaavien perusteella. Tutkimus- ja kehitystarkoituksiin keräämme ja käsittelemme tietoja kytkettyjen polkupyöridemme käytöstä parantaaksemme tuotteitamme ja palveluitamme. Henkilötietoja voidaan käsitellä myös silloin, kun saamme kommentteja digitaalisista kanavista ja niihin sisältyvistä palveluista ja jotta voit osallistua kilpailuihin tai muihin toimintoihin. Henkilötietoja voidaan käsitellä myös vakuutusasioiden hoitamiseksi.

 

6. TIEDOT MUILLE

Saatamme jakaa tietoja kiinnostuksen kohteistasi ja vastaavista kumppaneillemme, jotta he voivat tarjota sinulle räätälöityä markkinointia ja tarjouksia. Tarvittaessa voimme myös siirtää henkilötietojasi rahoittajakumppaneillemme laskujesi jälleenmyynnin yhteydessä. Voimme myös jakaa meille antamiasi henkilötietoja kolmansille osapuolille sallimallasi tavalla tai käyttämällä palveluita. Jos olet esimerkiksi mukana kaupassa jonkin Cycleuropen jälleenmyyjän kanssa, jälleenmyyjälle voidaan antaa etu- ja sukunimesi, osoitteesi jne. suorittaaksesi kaupan loppuun. Sama koskee palveluiden ostamista kolmansilta osapuolilta Cycleuropen mobiilisovelluksissa.

Cycleeurope voi jakaa sinusta koottuja ja/tai anonymisoituja tietoja kolmansille osapuolille tutkimus-, analysointi- tai markkinointitarkoituksiin ja vastaaviin tarkoituksiin.

Henkilötietojasi voidaan myös käsitellä ja jakaa kolmansien osapuolien kanssa laittoman toiminnan, epäiltyjen petosten, mahdollisiin yksilöiden turvallisuuden uhkiin liittyvissä tilanteissa tai käytäntöjemme ja ehtojemme rikkomisen yhteydessä.

 

Palvelut ja sivut kolmansilta osapuolilta

Cycleeurope ei ole vastuussa kolmansien osapuolien verkkosivustoista tai palveluista. Näillä verkkosivuilla on omat tietosuojakäytäntönsä, eikä Cycleeurope ole vastuussa niiden toiminnasta, mukaan lukien mm. heidän tietorutiineista. Käyttäjien, jotka lähettävät tietoja kolmannen osapuolen verkkosivustoille tai niiden kautta, tulee tarkistaa kyseisten verkkosivustojen tietosuojakäytännöt ennen henkilötietojen lähettämistä heille.

Ellei tässä henkilötietokäytännössä toisin mainita, emme jaa meille antamiasi henkilötietoja millekään kolmannelle osapuolelle. Kolmas osapuoli ei tarkoita yksityishenkilöä tai oikeushenkilöä, joka suoraan tai epäsuorasti hallitsee, on määräysvallassa tai muuten on samassa määräysvallassa kuin Cycleeurope (konserniyhtiö). Henkilötietoja vastaanottavat konserniyhtiöt käsittelevät näitä tietoja aina tämän henkilötietokäytännön mukaisesti. Kumppaneita, jotka käsittelevät henkilötietoja puolestamme ja joiden kanssa olemme tehneet henkilötietojen käsittelystä sopimuksen, ei myöskään voida luokitella kolmansiksi osapuoliksi.

Voimme ottaa palvelukseen riippumattomia toimittajia digitaalisten kanavien tai palveluiden yhteydessä. Joissakin tapauksissa nämä toimittajat käsittelevät henkilötietoja puolestamme. Pyrimme aina rajoittamaan tällaista pääsyä henkilötietoihin ja jakamaan vain sellaisia henkilötietoja, jotka ovat kohtuudella tarpeellisia toimittajien työn suorittamiseksi tai palveluidensa tarjoamiseksi. Vaadimme myös näitä toimittajia (i) suojaamaan henkilötietojasi tämän henkilötietokäytännön mukaisesti ja (ii) olemaan käyttämättä tai paljastamatta henkilötietojasi mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin sovittujen tuotteiden tai palveluiden tarjoamiseen. Voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti teemme myös kirjallisia henkilötietojen käsittelysopimuksia henkilötietojesi suojaamiseksi.

 

7. SIIRROT KOLMANSIIN MAIHIN

Jos jokin toimittajistamme tai kumppaneistamme sijaitsee EU:n/ETA:n ulkopuolisessa maassa, henkilötietosi voidaan siirtää maahan, jolla ei ole vastaavaa turvallisuustasoa kuin meillä. Ryhdymme kaikkiin tarvittaviin toimenpiteisiin henkilötietojesi suojaamiseksi tällaisten siirtojen yhteydessä, esimerkiksi tekemällä sopimuksia kaikkien vastaanottajien kanssa varmistaaksemme henkilötietojesi riittävän suojan.

 

8. SUOSTUMUS

Jos tarvitsemme suostumuksesi henkilötietojesi keräämiseen ja käsittelyyn, otamme sinuun yhteyttä ja pyydämme tällaista nimenomaista suostumusta. Jos olet antanut meille suostumuksen, voit peruuttaa sen milloin tahansa.

 

9. TIETOJEN POISTAMINEN

Henkilötietojasi ei säilytetä pidempään kuin on tarpeen käsittelyn tarkoituksen kannalta ja muutoin poistamme henkilötiedot sovellettavan lainsäädännön mukaisella tavalla.

 

10. OIKEUTESI

Sinulla on oikeus pyytää tietoja siitä, mitä sinua koskevia henkilötietoja käsittelemme ja miten niitä käytetään, sekä mistä nämä tiedot on saatu ja mille vastaanottajille tai vastaanottajaryhmille tietoja on luovutettu. Voit pyytää sinua koskevien tietojen oikaisemista, jos ne ovat virheellisiä tai puutteellisia. Sinulla on myös sovellettavan lainsäädännön mukaisesti oikeus pyytää henkilötietojesi poistamista, henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista ja vastustaa henkilötietojesi käsittelyä. Sinulla on myös oikeus pyytää henkilötietojesi siirtämistä sähköisessä muodossa.

Voit tehdä valituksen Ruotsin tietosuojaviranomaiselle, jos uskot, että henkilötietojesi käsittely ei ole sovellettavan lain mukaista.

 

11. TURVALLISUUS

Toteutamme kaikki tarvittavat tekniset ja organisatoriset turvatoimenpiteet henkilötietojen suojaamiseksi luvattomalta käytöltä, muuttamiselta tai tuhoutumiselta. Henkilötietojen luovuttamisessa digitaalisilla kanavilla on kuitenkin aina riski, koska teknologiajärjestelmiä ei ole mahdollista täysin suojata tunkeutumiselta.

 

12. YHTEYSTIEDOT

Jos sinulla on kysyttävää tai kommentteja henkilötietojesi käsittelystä, ota meihin yhteyttä. Löydät yhteystietomme alta.

Cycleurope Sweden AB, rekisterinumero 556036-5636

Birger Svenssons Väg 28

432 40 Varberg

0340-86000

info@cycleurope.se

0