Osallistu liikkumisen vallankumoukseen

Pyöräilyllä on paljon myönteisiä vaikutuksia: sinusta tulee vahvempi, nopeampi ja onnellisempi, samalla kun säästät sekä rahaa että ympäristöä. Sähköpyörällä vaikutus on vieläkin suurempi. Kutsumme sitä sähköpyöräefektiksi ja toivomme, että haluat olla osa eteenpäin suuntautuvaa liikettämme. Lue lisää sähköpyöristämme ja löydä lähin myymäläsi täältä - ja koe myös sähköpyörävaikutus!

 

 


 

Suosituimmat pyörämme

ELIS, 8-V

Suositushinta 2 299 €

ELLY, 8-V

Suositushinta 2 299 €

ELLIE, 7-V ABS

Suositushinta 3 599 €

 

Katso kaikki sähköpyörät

 


 

HYVINVOINTI

Tuntee liikkuvansa enemmän*

 

VAPAA-AIKA

Ajattelee, että säästää aikaa jokapäiväisessä
elämässä ajamalla sähköpyörällä*

TALOUS

On vaihtanut autoilusta sähköpyöräilyyn*

TULEVAISUUS

Uskoo kulkevansa egolokisemmin kuin aiemmin*

 

(*Tulokset 600 henkilön kyselystä sähköpyörän oston vaikutuksista.)

 

Hyväksi terveydelle

Sähköpyörällä on helppo polkea vaikka vähän pidempiäkin matkoja ja tehdä sitä useammin. Sydän ja kroppa pääsevät töihin, saat raitista ilmaa ja harjoittelet tasapainoa, motorisia taitoja ja lihaksia.

Lisää vapautta

Sähköpyöräily antaa täysin erilaisen vapauden kuin tavallisella pyörällä ajaminen. Pääset pidemmälle pienemmällä vaivalla, eivätkä ylämäet ole enää este ja huomaat pian, että se on lyömätön kaupungissa - ja upea tiellä

Kohentaa taloutta

Pyöräillessäsi työmatkasi voit säästää sähköpyörän arvon verran jopa alle kahdessa vuodessa verrattuna joukkoliikenteeseen. Autoo verrattuna säästösi on tietysti aivan toista luokkaa.

Tulevaisuudelle

Se ei ehkä tule yllätyksenä, mutta ympäristön kannalta sähköpyörä on parempi kuin auto tai bussi. Lisäksi pyörä vie vähemmän resursseja ja tilaa; Pyöräteiden rakentamiseen kuluu vähemmän materiaalia kuin autoteitä ja kymmenen sähköpyörää mahtuu yhdelle parkkipaikalle.

Koska se on hauskaa

Tutkimukset osoittavat, että liikumme mielellämme ja aivot saavat paljon positiivista energiaa, kyllä, itse asiassa puhdasta onnellisuuden tunnetta endorfiineista, joita vapautuu pyöräillessämme. Pyöräilyn tulee olla helppoa ja hauskaa, ja tiedämme, että sähköpyöräilijät pyöräilevät useammin ja pidempään kuin pyöräilijät, jotka polkevat täysin yksin. Olisiko sinunkin aika testata?

 

Katso kaikki sähköpyörät

 


 

0