JOHDANTO
Cycleurope Sverige AB (“Cycleurope”) on henkilötietojen käsittelyn rekisterinpitäjä (katso määritelmä seuraavassa) kaikissa digitaalisia tuotteitamme ja palveluitamme, kuten sovelluksia, verkkosivuja, palvelualustoja, verkkoon liitettyjä polkupyöriä ja muita tulevaisuuden digitaalisia käyttöliittymiä koskevissa asioissa.
Tämän tietosuojakäytännön (jäljempänä Tietosuojakäytäntö) tarkoituksena on varmistaa, että sinä käyttäjänä voit luottaa siihen, että Cycleurope käsittelee henkilötietojasi sovellettavien lakien mukaisesti. Tässä tietosuojakäytännössä kuvataan, miten käsittelemme henkilötietojasi, kun käytät digitaalisia kanavia tai muita tuotteita, tarjouksia, ominaisuuksia, työkaluja, palveluita tai resursseja, joita tarjoamme ("Palvelut"). Joidenkin palvelujen käyttö ei edellytä minkään henkilötietojen antamista, mutta ellet anna pyydettyjä tietoja, et välttämättä pääse palveluihin tai pysty käyttämään niiden kaikkia osioita. Jos et saanut tästä vastauksia kaikkiin kysymyksiisi, ota rohkeasti yhteyttä. Yhteystiedot löytyvät lopusta otsikon Yhteystiedot alta.

MITÄ HENKILÖTIETOJA KÄSITTELEMME?
"Henkilötieto" viittaa mihin tahansa tietoon, joka voidaan suoraan tai välillisesti liittää luonnolliseen henkilöön.

Henkilötiedot ja tieto, jota käsitellään, sisältävät seuraavat tiedot:

 • etunimi ja sukunimi
 • syntymäaika
 • kotiosoite
 • puhelinnumero
 • sähköpostiosoite
 • SOL-vakuutusnumero (polkupyörän)
 • IMEI-koodi (jos polkupyörässä on verkkoon liitetty laite)
 • (polkupyörän) rungon numero
 • (polkupyörän) avaimen numero
 • IP-osoite
 • Internet-selain ja laitteen tyyppi
 • maksutiedot, mm. tilitiedot, luottokortin numero ja ostohistoria (kun ostat sovelluksella).

Mitä tietoa ja miksi?
Antamiasi tietoja ja henkilötietoja käytetään pääasiassa laadukkaan palvelun ja laadukkaiden pyöräilyhetkien varmistamiseen. Haluamme luoda pitkäaikaisen asiakassuhteen kanssasi ja tarjota sinulle palveluita ja tuotteita, joiden uskomme kiinnostavan sinua sen perusteella, missä ja miten käytät pyörääsi, sekä aiempien ostostesi ja palveluiden käytön perusteella. Pyöräsi käyttötietojen perusteella kehitämme myös uusia tuotteita ja palveluja.

Kun käytät mobiilisovelluksia tai verkkosivuja ja teet niillä ostoksia, käsittelemme henkilötietojasi ja muita tietojasi. Tällä tarkoitetaan sekä meidän tai kumppaniemme tarjoamien palvelujen käyttöä sovelluksessa että verkkoon liitetyistä pyöristä saatavaa tietoa. Keräämme sinusta tietoa myös, kun otat yhteyttä asiakastukeemme sekä kun pyydät meiltä tietoa palveluistamme.


Automatisoitu tiedonkeruu
Keräämme henkilötietoja automatisoidusti evästeillä, verkkosivuilta, GPS-paikannuksen ja muiden teknologioiden avulla, kun käyt digitaalisilla alustoillamme (esim. verkkosivuilla ja sovelluksessa) tai käytät palveluitamme. Automaattisesti kerättävää tietoa ovat verkkotunnus, selaintyyppi ja käyttöjärjestelmä, selaushistoria, linkkien napsautukset, IP-osoite, aika, jolloin kävit sivustolla ja/tai käytit palveluitamme. Tätä tietoa voidaan käyttää yksinään tai yhdessä muiden tietojen kanssa.

ULKOPUOLISTEN TIEDOT
Joissain tapauksissa voimme täydentää antamiasi henkilötietoja ulkopuolisilta saaduilla tiedoilla arvioidaksemme ja parantaaksemme digitaalisia kanavia ja palveluita sekä tarjouksia ja markkinointia. Tällaista tietoa voidaan saada vakuutusyhtiöiltä, avustavilta yrityksiltä, jälleenmyyjiltä ja turvallisuusalan yrityksiltä edellä mainittuihin tarkoituksiin.


ERITYISET HENKILÖTIEDOT
Erityiset henkilötiedot viittaavat mihin tahansa tietoihin, jotka liittyvät henkilön rotuun tai etniseen alkuperään, poliittisiin mielipiteisiin, uskonnolliseen tai filosofiseen vakaumukseen, ammattiliiton jäsenyyteen sekä terveyteen tai seksuaaliseen käyttäytymiseen tai suuntautumiseen liittyviin tietoihin (jäljempänä "Erityiset henkilötiedot"). Emme käsittele erityisiä henkilötietoja palveluiden yhteydessä.


MIHIN KÄYTÄMME HENKILÖTIETOJA?
Henkilötietojesi käsittelyn tarkoitus on hallinnoida tilaamiesi tuotteiden ja palveluiden tilauksia, jakelua, maksuja ja rahoitusta sekä voida ottaa sinuun yhteyttä täyttääksemme lakisääteisen tuotevastuumme, mikäli toimitettu tuote osoittautuisi vialliseksi. Lisäksi keräämme ja käsittelemme henkilötietoja tehostaaksemme digitaalisten kanavien ja palveluiden käyttöä sekä tarjotaksemme räätälöityä tietoa, tarjouksia ja markkinointia sinun kiinnostuksen kohteittesi ja muun vastaavan pohjalta. Keräämme ja käsittelemme tietoa verkkoon liitettyjen pyöriemme käytöstä tutkimus- ja kehitystarkoituksiin parantaaksemme tuotteitamme ja palveluitamme. Henkilötietoja voidaan käsitellä myös silloin, kun annat meille palautetta digitaalisista kanavista ja niiden sisältämistä palveluista, ja jotta voisit osallistua kilpailuihin ja muihin tapahtumiin. Henkilötietoja voidaan käsitellä myös vakuutustapausten hallinnointiin.


TIEDOT ULKOPUOLISILLE
Voimme antaa tietoa kiinnostuksen kohteistasi ja muusta vastaavasta kumppaneillemme, jotta hekin voivat tarjota sinulle räätälöityä markkinointia ja tarjouksia. Tilanteen mukaan voimme myös siirtää henkilötietojasi rahoituskumppaneillemme laskujesi myynnin yhteydessä. Voimme antaa meille luovuttamiasi henkilötietoja ulkopuolisille oman suostumuksesi mukaisesti tai palvelujemme käytön vuoksi. Esimerkiksi jos olet osallisena liiketoimessa jonkun Cycleuropen jälleenmyyjän kanssa, voidaan jälleenmyyjälle antaa nimesi, osoitteesi ym. tiedot, jotta liiketoimi voidaan saattaa loppuun. Sama pätee ulkopuolisten tai näiden välittämien palveluiden ostoon Cycleuropen mobiilisovelluksilla.
Cycleurope voi antaa ryhmätietoja ja/tai tunnistamattomaksi tehtyä tietoa sinusta ulkopuolisille tutkimus-, analyysi- tai markkinointitarkoituksiin tai muihin vastaaviin tarkoituksiin.

Lisäksi henkilötietojasi voidaan käsitellä ja antaa ulkopuolisille, kun kyseessä on laittomien toimien, petosepäilyn, mahdollisten yksilön turvallisuusuhkatilanteiden tai käytäntöjemme ja ehtojemme loukkausten tutkinta.

Ulkopuolisten palvelut ja verkkosivut
Cycleurope ei vastaa ulkopuolisten verkkosivuista tai heidän tarjoamistaan palveluista. Niillä on omat tietosuojakäytäntönsä eikä Cycleurope vastaa niiden toimista eikä tietosuojakäytännöistä. Käyttäjän, joka lähettää tietoa ulkopuolisten verkkosivuille tai niiden kautta, tulisi lukea kyseisten sivujen tietosuojakäytännöt ennen henkilötietojen antamista sinne.

Tässä tietosuojakäytännössä sanottua lukuun ottamatta emme anna sinulta saamiamme henkilötietoja kenellekään ulkopuoliselle. Ulkopuolisella ei tarkoiteta ketään luonnollista tai oikeushenkilöä, joka suoraan tai välillisesti valvoo Cycleuropea, jota valvotaan sen toimesta tai joka on muutoin saman valvonnan alainen kuin Cycleurope ("Konserni"). Konsernin yritykset, joilla on pääsy henkilötietoihin, käsittelevät niitä aina tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Myöskään kumppaneita, joiden kanssa meillä on henkilötietojen käsittelysopimus ja jotka käsittelevät henkilötietoja puolestamme, ei pidetä ulkopuolisina.

Voimme käyttää itsenäisiä palveluntarjoajia digitaalisten kanaviemme tai palveluidemme yhteydessä. Joissain tapauksissa nämä palveluntarjoajat käsitelevät henkilötietoja puolestamme. Tällöin pyrimme aina rajaamaan pääsyn vain tarvittaviin henkilötietoihin ja annamme vain sellaisia henkilötietoja, jotka ovat perustellusti tarpeen palveluntarjoajille, jotta nämä voisivat tehdä työnsä tai tarjota palveluitaan. Edellytämme näiltä palveluntarjoajilta. että he i) suojaavat henkilötietojasi tämän tietosuojakäytännön mukaisesti ja ii) eivät käytä tai luovuta henkilötietojasi mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin sovittujen tuotteiden ja palveluiden tuottamiseen meille. Lisäksi teemme nykyisen lainsäädännön mukaisesti kirjalliset henkilötietojen käsittelysopimukset suojataksemme henkilötietojasi paremmin.

SIIRTO KOLMANTEEN MAAHAN

Jos jokin palveluntarjoajistamme tai kumppaneistamme sijaitsee EU/ETA-alueen ulkopuolella, henkilötietojasi voidaan siirtää maahan, jonka tietoturvataso ei vastaa meidän tasoamme. Ryhdymme kaikkiin tarvittaviin toimiin suojataksemme henkilötietojasi tällaisissa siirroissa, esimerkiksi tekemällä sopimuksia kaikkien vastaanottajien kanssa varmistaaksemme, että henkilötietosi suojataan asianmukaisesti.

SUOSTUMUS
Mikäli tarvitsemme suostumuksesi henkilötietojesi keräämiseen ja käsittelyyn, otamme yhteyttä sinuun ja pyydämme nimenomaista suostumustasi. Jos olet antanut meille suostumuksesi, voit peruuttaa sen milloin tahansa.

TIETOJEN POISTAMINEN
Henkilötietojasi säilytetään vain niin kauan kuin se on välttämätöntä niihin tarkoituksiin, joihin ne on kerätty, ja muutoin poistamme henkilötiedot sovellettavan lain mukaisesti.

SINUN OIKEUTESI
Sinulla on oikeus saada tietoa siitä, mitä henkilötietojasi käsitellään, miten niitä käsitellään, tietojen alkuperä sekä vastanottajat tai vastaanottajaryhmät, joille tietoja on luovutettu. Voit vaatia tietojesi oikaisemista, jos ne ovat epätarkkoja tai virheellisiä. Sovellettavan lainsäädännön mukaisesti sinulla on oikeus pyytää henkilötietojesi poistamista ja niiden käsittelyn rajoittamista sekä vastustaa henkilötietojesi käsittelyä. Sinulla on myös oikeus pyytää saada henkilötietosi sähköisessä muodossa.
Jos arvelet, ettemme käsittele henkilötietojasi sovellettavien lakien mukaisesti, voit tehdä valituksen Ruotsin tietosuojaviranomaiselle (Datainspektionen)

TURVALLISUUS
Olemme ryhtyneet kaikkiin asianmukaisiin teknisiin ja organisatorisiin toimiin, joita edellytetään henkilötietojesi suojaamiseksi luvattomalta tunkeutumiselta, muuttamiselta tai tuhoutumiselta. Henkilötietojen luovuttaminen digitaalisilla kanavilla on kuitenkin aina riskialtista, koska tietoteknisiä järjestelmiä ei pystytä täysin suojaamaan tunkeutumisilta.

YHTEYSTIEDOT
Jos sinulla on kysyttävää siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi, ota yhteyttä meihin. Yhteystietomme:
Cycleurope Sverige AB
Birger Svenssons Väg 28
S-43240 Varberg
+46 (0)340-860 00
Info@cycleurope.se

0